Ring til os: 60 14 05 11

Professionel erhvervsrengøring Vejle, Kolding, Fredericia & Horsens

Vi udfører professionel erhvervsrengøring til alle virksomheder

En støvfri virksomhed med rene fællesarealer og skinnende vinduer giver glade og motiverede medarbejdere på arbejdspladsen - og signalerer overskud og professionalisme over for jeres kunder. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette servicepartner, som er fleksibel i forhold til jeres arbejdsplads, og altid yder et kvalitetsbevidst arbejde til tiden.

Hos Aamand Rengøring og Viceværtservice tilbyder vi professionel erhvervsrengøring til alle typer af virksomheder efter deres individuelle behov. Det er uanset, om det er en stor virksomhed med behov for mange forskellige rengøringsservices, eller om det er en lille virksomhed, hvor der blot er behov for en ugentlig rengøring af fællesarealer.

Rengøring af kontor og lager

Vi udfører primært rengøring af hele kontoret og lageret, men vi lægger vægt på, at hver enkelt virksomhed kan vælge den erhvervsrengøring, som passer dem, og derfor er vi meget fleksible i vores tankegang og ønsker at kunderne skal være tilfredse med både pris og kvalitet af arbejdet

Fleksibel kontorrengøring i trekantsområdet

Siden virksomhedens etablering har vi altid fokuseret på, at være den bedste og mest stabile servicepartner, som tilbyder erhvervsrengøring til mindre og større virksomheder i trekantsområdet. Samtidig har vi altid lagt vægt på at skabe tilfredse og glade kunder, hvor vi ønsker at gøre en forskel på arbejdspladsen. Derfor yder vi altid stor fleksibilitet, og tilpasser os, når virksomheden har tid og brug for rengøring.  

Kontakt din nye servicepartner

Skal vi hjælpe dig med at holde arbejdspladsen ren og pæn, så er du velkommen til at kontakte os på 60 14 05 11. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring eller give dig svar på spørgsmål til vores service. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt, da vi altid ønsker at skabe tilfredse kunder – uanset om de kontakter os for effektiv hjælp til den lille erhvervsrengøring i trekantsområdet eller om de ønsker hjælp til en større opgave.