Ring til os: 60 14 05 11

Rengøring for private

Vi udfører rengøringsopgaver for private

Her hos Aamand Rengøring og viceværtsservice udfører vi rengøringsopgaver for private. Vi varetager mange forskellige opgaver for private, men vores kerneområde er rengøring af flyttelejligheder.

Alle vores rengøringsaftaler er skræddersyet efter kundens ønsker, da vi ved, at der ikke findes noget standard hjem, og derfor heller ikke en standard rengøring. Derfor tager vi altid en snak med kunden, inden vi giver et uforpligtende tilbud.

Flyttelejligheder

Når vi skal rengøre den lejlighed, I skal flytte ud af, så er der mulighed for, at I kan koncentrere jer om den nye lejlighed og andre vigtigere opgaver for jer. Vi kan se, at det er en stor hjælp for mange kunder, da det kan virke stressende at skulle håndtere to lejligheder på en gang. Den stress kan du slippe for ved hjælp fra os.

Rengøring af private hjem

Du kan nemt overlade den rengøring af dit hjem til os, som kan lette jeres hverdag og travle liv. Vi har mange års erfaring med rengøring for private, hvilket betyder, at du kan have tillid til og tryghed for at overlade hjemmet i vores hænder. Vi behandler jeres hjem og ejendele med respekt, som var det vores egne.

Fleksibel rengøring

Vi er meget fleksible, og derfor kan vi rengøre jeres hjem, så det passer ind i jeres kalender og hverdag, da vi ikke ønsker at gå i vejen og være en hindring for jer. Vi kan aftale en fast dag om ugen, måneden eller hvad der nu passer jer, og så medbringer vi selvfølgelig altid vores eget udstyr og rengøringsartikler.

Kontakt din nye servicepartner

Skal vi hjælpe dig med at holde dit hjem rent og pænt, så er du velkommen til at kontakte os på 60 14 05 11. Vi kan give dig et uforpligtende tilbud på privat rengøring eller give dig svar på spørgsmål til vores service. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt, da vi altid ønsker at skabe tilfredse kunder – uanset hvad de måtte have hjælpe til.